Online meubels kopen steeds populairder

Vergelijkingssite Beslist.nl heeft het online koopgedrag onderzocht van consumenten die meubels bestellen via internet. De online aankoop van het meubilair heeft is een sterkte groei aan het maken. Het onderzoek heeft ook aangetoond dat er een duidelijk verschil bestaat tussen online- en offline winkels.

Het onderzoek is gebaseerd op het klikgedrag van meer dan 800.00 Nederlanders gericht op de online meubelwinkels.

Er is een consequente groei te zien bij vrijwel alle online meubelwinkels. De tien populairste meubelen zijn: tv meubels, ledikant, slaapbak, salontafel, hoekbank, hoogslager, computermeubel, boxspring, (kleding)kasten en de eetkamerstoel. Opvallend is dat rond kerst de meeste mensen actief zoeken naar online meubelen.

Het heeft natuurlijk veel voordelen om gebruik te maken van de webshops. Je kunt je gericht oriënteren, het bespaart veel tijd en je kan het vanuit je luie stoel doen. Wat nog wel veel voorkomt is dat mensen zich online oriënteren en bepaalde keuzes voorhand hebben. Maar uiteindelijk kiest een deel er dan toch voor om zelf naar de meubelboulevard te gaan.

 

Bekijk de website van dit bedrijf voor meer online meubel informatie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>