Nieuwe 2.0 Android app van Vans

Hij was al beschikbaar voor de iPhone, iPad en iPod Touch en nu is hij er ook voor Android toestellen: de gratis Vans Live 2.0 app. Met deze app blijf je op de hoogte van alle ins en outs rondom belangrijke sport- en muziekevenementen zoals de Vans Triple Crown of Surfing: hét surfevenement van het jaar.

Ook deel je met deze app eenvoudig foto’s en nieuwsberichten van je favoriete evenementen op Facebook, Twitter en via mail. Je hoeft niets te missen: met zogenaamde ‘push alerts’ weet je precies wat er speelt en wanneer het begint. Zelfs als je er niet bij kunt zijn blijf je met de app helemaal up-to-date.

android-call-to-action

De nieuwe Android Live 2.0 app is niet de enige app die sport- en kledingmerk Vans aanbiedt, bekijk ook de volgende apps:

  • Off the Wall TV biedt als virtueel televisiekanaal vele uren aan interessant videomateriaal gerelateerd aan atleten, muzikanten, artiesten, acteurs en ontwerpers. Met de Off the Wall TV iPad app deel je snel en gemakkelijk video’s met je vrienden via Facebook, Twitter en e-mail. Daarbij kan je ervoor kiezen je op de hoogte te laten houden van series die je niet wilt missen en krijg je bericht wanneer er nieuwe afleveringen beschikbaar zijn.
  • Met de Vans Warped Tour app blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rond de Vans Warped Tour. Vaste onderdelen van deze rondreizende show zijn, naast populaire punk-, hardcore- en emo-bands, de skate ramps, halfpipes, skate-demonstraties en een uitgebreide festivalmarkt met bandmerchandise, muziek, kleding en tijdschriften. Het evenement wordt sinds 1994 gehouden, aanvankelijk alleen in Amerika, maar wegens groot succes maakte Vans Warped vorig jaar de sprong naar Groot-Brittanië. Dit jaar was de Tour ook te zien in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland.
  • Tot slot beschikt Vans uiteraard over een Vans Shoes app. Als schoenenmerk kan deze app natuurlijk niet ontbreken, die beschikt over enkele standaard features. Er wordt advies en info gegeven over de herkenbare uitvoeringen van Vans zoals deze, en is er een National Limited Editions variant toegevoegd. Hiermee kunnen exclusieve sneakers met handtekening van Vans worden verkregen.

vans-apps-infographic

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>