Internet, waarom gebruiken?

Waarom gebruiken we internet? Deze vraag kunnen we aan veel mensen stellen we krijgen dan ook allemaal andere antwoorden. De een gebruikt het voor school, de ander voor de mail en andere mensen zoeken alleen maar iets op als ze wat willen weten of bekijken het nieuws.

Sinds de komst van internet is de verkoop van boeken achteruit gegaan. Mensen kunnen alles op zoeken dus hebben geen zin meer veel geld uit te geven voor boeken, internet betaal je per maand en dan kun je hier de hele dag gebruik van maken dus logisch dat de verkoop van  boeken minder is geworden. Je kunt nu ook op internet boeken downloaden en lezen, dit kost soms wel geld, maar is een stuk goedkoper dan een boek van de uitgeverij. Kies daarom eens internet en ervaar zelf de voordelen, niet alleen voor de boeken, maar ook voor je mail, het nieuws en andere aspecten. Leuke games bijvoorbeeld of een forum waar je met andere mensen kunt praten over je hobby.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>