De tienerkamer

tienerkamerVroeger werd menig tiener slaapkamer behangen met allerlei uit tijdschriften gescheurde posters van beroemde acteurs, zangers en bands. Posters werden punaises aan de muur geprikt of met plakband vastgeplakt net zolang tot het plakband geel en uitgedroogd was en de poster van ellende van de muur viel.

De poster is weer helemaal terug. In menig woonwinkel of decoratiezaak hangt er wel een ingelijste poster met de meest prachtige foto’s. Het is erg mooi om de woning te decoreren met de mooiste foto’s van bekende personen. Denk hierbij aan mooie zwart-wit canvasdoeken van muzikale helden van toen en nu, zoals een mooie zwart-wit foto van Elvis afgedrukt als poster. Of laat een foto van jezelf en je favoriete acteur gemaakt tijdens een ontmoeting drukken op een poster. Lijst de poster in en je hebt een blijvende herinnering aan die bijzondere, leuke en spannende ontmoeting. Het laten maken van een canvas of poster is een goedkope en creatieve manier om je huiskamer of slaapkamer te decoreren met je grote muzikale held of favoriete filmster. Ook tiener kamers krijgen op deze manier een leuke en originele decoratie aan de muur. Menig meisjes hart zal wegsmelten bij een mooie foto afgedrukt op canvas van bijvoorbeeld pop idool Justin Bieber of High School Musical acteur Zac Efron.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>